"Fijne samenwerking"

Menno en Bianca
07-06-2024

“Fijne samenwerking”

Begin dit jaar stapte wij bij I-KOOK binnen met het idee om wat ideeën op te doen. Na wat te hebben rond gelopen kwam Ben ons vragen of hij ergens mee kon helpen. Wij vertelde dat we opzoek waren naar een nieuwe keuken maar nog geen flauw idee hadden van wat en hoe we het wilden. We raakten aan de praat, hadden wat kleuren bekeken en maakte een afspraak voor een paar dagen later.

Bij aankomst van de afspraak werden we hartelijk ontvangen door Ben. Ondertussen hadden we al een klein beetje een idee van wat we wilden met de nieuwe keuken. Ben dacht goed mee met onze ideeën. Hij vroeg ook regelmatig maar waarom wil je dit of waarom dat. Samen met Ben hebben wij een mooie keuken ontworpen. Bij vragen of twijfels Ben staat altijd voor je klaar. Zelfs toen wij op het allerlaatste moment nog een wijziging wilde. Ben heeft er voor gezorgd dat dit mogelijk werd. Binnenkort hopen wij de keuken te ontvangen en kunnen niet wachten. Wij zijn Ben dankbaar voor de fijne samenwerking en de adviezen die hij ons heeft gegeven. Een echte topper!!

Wat gaaf om te horen dat jullie zo'n positieve ervaring hebben gehad bij I-KOOK! Het was echt super om samen met jullie aan de slag te gaan en jullie ideeën te vertalen naar een prachtig keukenontwerp. Ik ben blij dat ik kon helpen, zelfs tot het allerlaatste moment met wijzigingen. Bedankt voor jullie vertrouwen en laat vooral weten wat jullie van het eindresultaat vinden!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.